Είμαστε εδώ

για την επιχείρησή σας

για εσάς

|

Η σωστή δημιουργία ενός website έχει σαν αποτέλεσμα κάτι όμορφο σχεδιαστικά, αλλά πάνω από όλα λειτουργικό ώστε εκτός από την όμορφη εικόνα του να επιτελεί τον σκοπό του, πού όσον αφορά τις επιχειρήσεις δεν είναι άλλος από την αύξηση του επιχειρηματικού Status και των πωλήσεων και όσον αφορά τις προσωπικές σελίδες η δημοτικότητα.

Κατασκευάζουμε και οικονομικά site που προορίζονται για μία απλή παρουσία στο διαδίκτυο, κυρίως όμως δημιουργούμε δυναμικές σελίδες και επαγγελματικά website με πολύ γρήγορες ταχύτητες και πολύ καλά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Το κυριότερο βέβαια είναι ότι κατασκευάζουμε website που αναβαθμίζονται. Μπορεί να ξεκινήσει κάτι απλό σαν δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και μετά να εξελιχθεί σαν ένα γρήγορο eshop  με πολύ καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης και σε πολλές γλώσσες.

Θέλουμε να δημιουργούμε όσο το δυνατόν καλύτερες ιστοσελίδες που θα κατακτούν την κορυφή.

Αναλαμβάνουμε:

 • Το σχεδιασμό και την υλοποίηση Logo και εταιρικής ταυτότητας.
 • Απλές οικονομικές ιστοσελίδες για μια απλή παρουσία στο διαδίκτυο.
 • Σελίδες επαγγελματικές με όμορφο σχεδιασμό και γρήγορης ανταπόκρισης.
 • Αναλαμβάνουμε την κατασκευή eshop
 • Την βελτιστοποίηση και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης
 • Τη δημιουργία σελίδας στο facebook.
 • Την προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Συγγραφή κειμένων και ελέγχου κειμένων
 • Σχεδιάζουμε την e-mail καμπάνια σας
 • Φωτογραφήσεις / Βιντεοσκοπήσεις
 • Potfolio / Σελίδες Καλλιτεχνών
 • Δημιουργία παρουσίας στο Google my business και στους χάρτες της google.
 • Εκμάθηση χειρισμού και εισαγωγή κειμένων φωτογραφιών και προϊόντων.

Webfirst


Mobile-Friendly

Μια ιστοσελίδα συμβατή με τις φορητές συσκευές. Η google από 21/04/2015 εκλαμβάνει ως κριτήριο κατάταξης στα αποτελέσματα τη ‘’φιλικότητα των ιστοσελίδων‘’ προς τις φορητές συσκευές με αποτέλεσμα οι ‘’mobile friendly‘’ ιστοσελίδες να ανεβαίνουν θέσεις στην κατάταξη.

Page speed optimization

Βελτιστοποίηση στην ταχύτητα φόρτωσης ενός website η οποία μπορεί να μετρηθεί και να αξιολογηθεί σε κλίμακα από 1 έως 100, Ελέγχονται ο κώδικας HTML και τυχόν εικόνες .

Ελέγχεται με με το Gtmetrix

SEO Optimization

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ( SEO ). Διαδικασίες βελτιστοποίησης στη δομή, στο περιεχόμενο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός website, ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου

Images optimation

Χρησιμοποιούμε συνδυασμό των καλύτερων αλγορίθμων βελτιστοποίησης και απώλειας συμπίεσης για τη συρρίκνωση των εικόνων JPEG και PNG στο ελάχιστο δυνατό μέγεθος, διατηρώντας παράλληλα το απαιτούμενο επίπεδο ποιότητας.

Web design

Προσπαθούμε βάση του αντικειμένου της επιχείρησής σας και της επιθυμίας σας να σχεδιάσουμε websites που θα είναι εμφανισιακά άρτια. Χρησιμοποιούμε τεχνικές και εργαλεία που θα έχουν ένα αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Μanage your website

Σας δείχνουμε πως να χειρίζεστε, ενημερώνετε και λειτουργείτε τον ιστοτοπό σας για να μπορείτε να προσθέτετε κείμενα, φωτογραφίες ή και προϊόντα εύκολα για να εμπλουτίζεται την ιστοσελίδα σας.

Responsive web design

Ιστοσελίδα η οποία συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά στον σταθερό υπολογιστή από ότι στο κινητό. Αυτό σημαίνει ότι το responsive site αυτόματα προσαρμόζει το πλάτος του, καθώς και τα στοιχεία που περιέχει (εικόνες, γραφήματα, κείμενο κλπ.), ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία  ανάλογα με τη συσκευή.

Προτιμούμε responsive τεχνικές, από τη δημιουργία ενός δευτερεύοντος mobile site επειδή η δεύτερη επιλογή μπορεί να βλάψει το SEO, καθώς οδηγεί σε διπλότυπο περιεχόμενο και στη δημιουργία διαφορετικών URLs


Premium themes CMS

 • Θέλουμε το καλύτερο. Γι αυτό στις CMS πλατφόρμες, με την σύμφωνη επιλογή σας, χρησιμοποιούμε premium themes που ενημερώνονται σε συχνή βάση (Updates) και επιδιορθώνουν τα νέα ζητήματα ασφαλείας που είναι ζωτικής σημασίας.

Τα δωρεάν θέματα CMS που συχνά είναι κακώς κωδικοποιημένα, δεν αναβαθμίζονται και δεν προσφέρουν ασφάλεια.

Newsletters

Σχεδιάζουμε την e-mail καμπάνια σας με σύγχρονες τεχνικές του e-mail marketing τηρώντας τις ισχύουσες κοινοτικές οδηγίες και την ελληνική νομοθεσία (anti-spam, δυνατότητα αυτόματης διαγραφής, κτλ}

Sliders

Κάνουμε πιο όμορφες σελίδες ενσωματώνοντας responsive sliders για εναλλαγές εικόνων ή κειμένων κάνοντας πιο διαδραστικές τις σελίδες σας.

Blog

Δημιουργία Blog για προσωπική ή επαγγελματική χρήση ενσωματωμένη στην σελίδα σας. Αποτελεί μια εξαιρετική μορφή προώθησης των ιδεών σας αλλά.και της ίδιας της σελίδας σας

Special effects

Δημιουργούμε effects κειμένου και εικόνων. Παράθυρα pop up προσφορών και διαφημιστικά banner για ότι θέλετε να προωθήσετε μέσα από την σελίδα σας.

Θέλουμε ικανοποιημένουςχαρούμενους πελάτες ...Webfirst

Όσοι μας εμπιστεύθηκαν είναι η καλύτερη διαφήμισή μας.