Εμείς στην Webfirst δημιουργούμεσχεδιάζουμεπροωθούμεεξελίσσουμε ιστοσελίδες


 

Η Webfirst είναι μια νέα σχετικά εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις από την αρχική μελέτη και σχεδιασμό, έως και την τελική μορφή της ιστοσελίδας σας.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από φιλόδοξους designers αλλά και έμπειρους developers, επαγγελματίες του χώρου με έναν κοινό σκοπο: Να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις αλλά και την δημιουργικότητά τους για μια ιστοσελίδα με γνώμονα τις προτιμήσεις σας, που παράλληλα ανταποκρίνεται στους απαιτητικoύς χρήστες του διαδικτύου.

Στην Webfirst δεν μένουμε ποτέ στάσιμοι. Πάντοτε, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο του Web designing ώστε να παρέχουμε υψηλότατης ποιότητας υπηρεσίες στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, στην κατασκευή eshop, στο Internet marketing αλλά και στην προώθηση στα social media.

Η επιτυχία μας βασίζεται στις άριστες συνθήκες συνεργασίας που χτίζουμε με όσους μας εμπιστεύονται ενώ κανένα project μας δεν τελειώνει, εάν το αποτέλεσμα δεν ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία.

Αφήστε την καταρτισμένη ομάδα μας από προγραμματιστές, developers, marketers, να προβεί σε αναλυτική μελέτη της επιχείρησης σας και να σχεδιάσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Η επιλογή της Webfirst ισούται με δέσμευση μας να επεκτείνουμε τις δυνατότητες της επιχείρησης σας αλλά και να συμβάλλουμε στην εξέλιξη της.


Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας,
αναπτύσσουμε την επιχείρηση σας

Η ομάδα της Webfirst


Υποστήριξη πελατών

Βοηθάμε τους πελάτες μας να κάνουν οικονομικά αποδοτική και σωστή την χρήση μιας ιστοσελίδας / eshop. Περιλαμβάνει βοήθεια με την εκπαίδευση, την αντιμετώπιση προβλημάτων, τη συντήρηση και την αναβάθμιση.

SEO

Διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις. Βγείτε στις πρωτες θέσεις της κατάταξης σε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης

Web Design

Πέρα απο το λειτουργικό μέρος μιας ιστοσελίδας, την βλέπουμε συγχρόνως και σαν κάτι εικαστικό. Θέλουμε να ειναι ιδιαίτερης σχεδίασης και αισθητικής με μοναδικές λεπτομέρειες.

Mobile friendly

Δημιουργούμε responsive sites. Όλες μας οι σελίδες είναι mobile friendly. Όσα sites δεν είναι mobile friendly θα αντιμετωπίσουν προβλήματα απ τις μηχανές αναζήτησης.

Website Speed

Κάνουμε όλες τις σελίδες να διαβάζονται γρήγορα αφού μια αργή σελίδα δεν έχει καλά αποτελέσματα ούτε στις μηχανές αναζήτησης ούτε ο τελικός χρήστης θα παραμείνει σ αυτές.

Social media

Κατασκευή προώθηση και σύνδεση σελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
0
+
Ώρες σπουδών
0
+
Ώρες εργασίας
0
+
Γραμμές κώδικα
0
Κούπες καφέ 🙂

Τεχνικές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πλέον διαδεδομένα προγράμματα και γλώσσες προγραμματισμού για να επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Από την δημιουργία logo μέχρι τον τελικο σχεδιασμό των sites.
Wordpress
100%
HTML/CSS
92%
Design
100%
Photoshop
85%
Dreamweaver
75%